Kalfsvleespesteitje Maaltijssalade gerookte kip Witte bolletjes Quiche Hartig & Zoet Bruine bolletjes

Ontbijt & Lunch

Ontbijt

Elke dinsdag tot en met zaterdag zijn we om 9.00 uur ‘s ochtends open voor uw ontbijt en elke zondag om 10.00 uur.

U kunt kiezen uit een hartig of ontbijt. Hierbij krijgt u naast een croissant, een boterham van ons huisgebakken desembrood, koffie of thee met de keuze uit een hartig of zoet beleg. Mocht u een grotere eter zijn, dan kunt u voor een groot ontbijt kiezen, waarbij u een extra boterham, een warme zoete of hartige scone en een verse jus krijgt. Uiteraard hebben we ook een kakelvers gekookt eitje voor u.

Menukaart

Alvast onze menukaart bekijken? Klik HIER

Lunch

Een ruime keuze aan verse produkten om van uw lunch te genieten. Heerlijke sandwiches gemaakt van ons dagelijks vers gebakken desembrood van biologisch meel.

Als beleg kunt u kiezen uit diverse kaassoorten (jonge of oude, geiten of mozzarela), vitello tonato, osseworst of zalm. De sandwiches zijn ruim belegd en met gezonde verse groene salade gegarneerd.

Daarnaast kunt u ook een warme lunch nuttigen. Dagverse soepen, quiches of een pasteitje gevuld met ouderwets kruidige kalfsvleesragôut zoals u dat vroeger nog bij de traditionele banketbakkers kon krijgen. Een verse jus d’orange, een smoothie of een van de vele smaken thee maken uw lunch compleet. Maar u kunt ook kiezen voor een heerlijk glasje wijn van Wijnkoperij Hans Molenaar.

Voor groepen van meer dan 6 personen hebben we speciale luncharrangementen, klik hier om deze te downloaden.

Lunch reserveringen op zaterdag: Alleen luncharrangementen vanaf 6 personen met een starttijd van 12.00 uur