Mensen

Hartig & Zoet is de verwezenlijking van een droom van Ron Boeré. In Haarlem zijn er tegenwoordig niet zoveel plekken meer waar je een goed stuk taart uit eigen bakkerij kan eten met een lekkere kop koffie erbij. Daar heeft Ron met Hartig & Zoet in 2007 verandering in gebracht.

Begin jaren tachtig heeft Ron zijn Banketbakkersdiploma’s gehaald en was een aantal jaren werkzaam bij gerenommeerde banketbakkerijen. Vervolgens ging hij aan de slag in een bedrijf voor handwerkbonbons en is daar 12 jaar gebleven, waar hij de laatste jaren bedrijfsleider was. Een beetje uitgekeken op het chocoladevak ging hij voor VNU tijdschriften in de franchiseformule “Media Expresse” werken en daarna voor datzelfde bedrijf bij het financeteam van de klantenservice. In de zomer van 2006 heeft hij mede “De Bakkerswinkel Haarlem” opgestart, welke eind 2007 weer uit Haarlem vertrokken is.

Met Hartig & Zoet heeft hij de ruimte en mogelijkheid om zijn oude vak ten volle uit te oefenen én meer. Op 21 maart 2007 heeft de nieuwe lente een nieuwe smaak in Haarlem gebracht. Hartig & Zoet smaakt naar méér !!!

En dit alles kan hij niet zonder de inzet van alle medewerkers van Hartig & Zoet.