High Tea High Tea High Tea

Je kunt niet meer reserveren

Ivm onze sluiting nemen wij geen reserveringen aan.

Vanaf twee uur’s middags (op zaterdag om half drie) is het bij ons tijd voor ‘High Tea’. Een (zogenaamd) gebruik uit Engeland dat langzaam zijn plek in Nederland heeft gevonden. Ons produkten lenen zich er uitstekend voor om een middag met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te genieten van de vele smaken. 

Een high tea bestaat bij ons alleen maar uit verse produkten uit onze eigen keuken/bakkerij. Bij dit alles krijgt u thee met verschillende smaken. Traditioneel krijgt u thee uit ons ouderwetse bloemenservies. Wanneer u voor een van onze uitgebreide high tea’s kiest, adviseren wij u om er ruim de tijd voor te nemen.Om voldoende tijd en rust te hebben om alles te proeven en ervan te genieten. Achter de verschillende arrangementen staat de beschikbare tijd, zodat u daar rekening mee kunt houden. We vragen u dringend om op tijd te zijn voor de start van de High Tea die wij met u afspreken. Wij sluiten om 17.00 uur.

In het weekend hebben we veel reserveringen voor High Tea waardoor we regelmatig al een aantal weken vooruit vol zitten. Hou hier dus rekening mee om teleurstelling te voorkomen.

U kunt hier de brochure voor onze High Tea’ s downloaden: High Tea arrangementen

  • Tea Time , tijdsduur ± 1½ uur,  € 18,95 p.p 
  • Delightfull Tea , tijdsduur ± 2½ uur, € 23,95 p.p.
  • Hartig & Zoet Compleet , tijdsduur ± 3 uur (op zaterdag ± 2½ uur), € 27,50 p.p

Bovenstaande arrangementen zijn uit te breiden met Prosecco, alleen per fles voor € 21,95 , ± 7 glazen.

Onze High Tea’s starten dagelijks om 14.00 uur en op zaterdag om 14.30 uur (Het Tea Time arrangement start op zaterdag om 15.15 uur!!)

Reserveren

Als je hieronder in het vakje bij "datum" op de dag van je keuze deze niet kunt aanklikken, dan hebben we geen plaats meer op de opgeven dag of we zijn gesloten.